110621

Usch,jag känner mig rätt uppgiven idag! Jag har verkligen tagit det lugnt sista tiden, eller så lungt det går att ta det. Trots det så gick det inte som jag ville hos specialistmödravården! Läkaren är oroad över min korta livmodertapp och började prata om förtidig födsel, inläggning för observation, ev igångsättning och ambulansfärd när förlossningen drar igång..

Hon vill att jag ska försöka få skjuts med barnen dom dagar Jocke jobbar. Eftersom att Jocke jobbar 2 dagar i veckan och var 3:e vecka så jobbar han onsdag och går av måndag så blir det rätt många dagar som jag måste cykla med barnen till fritids/ dagis. Dom dagar han jobbar så börjar han kl 07 och går av antingen kl 21 eller så sover han natten på jobbet. När han inte jobbar så kör han oss givetvis. Dock har jag ingen som helst aning om hur jag ska lyckas få iväg barnen. Att cykla är det som funkar bäst för mig då jag absolut inte kan gå längre sträckor, men det blir ju tungt när man har ett barn bakom sig och dessutom måste lyfta i och ur. Jag får inte bära någonting som är tyngre än ett kg.


Nu får gärna tiden gå lite snabbare så att det kan bli augusti!

110616

Nu är det nästa barns tur att ha vattkoppor. Kevin är drabbad, dock betydligt mer än vad Belle var. Han har dessutom högre feber och det kliar mycket mer. Belle klarade sig väldigt lindrigt.

Prickigt face.

Kevins prickiga rygg.

Belle´s prickiga rygg.

Gos-Kajsa.

Kevin och Kajsa busar i soffan.


Nu är det dags att duscha barn och hoppas på att dom somnar tidigt ikväll.
Imorgon är det Jockes tur att vara hemma så att jag får jobba.


110602

Juni månad och ca 2 månader kvar till beräknad födsel. Skönt!

Mirabelle fick vattkoppor häromdagen vilket innebär att vi sitter isolerade här hemma. Man kan ju inte gå till affären, lekparken eller andra ställen med ett barn som har vattkoppor. Jocke jobbar och både barnen är såå uttråkade, jag med för den delen!
Jag hoppas att dom har börjat torka ut lite imorgon iaf så kanske man kan hitta på något. Fiska, åka ut i skogen eller något åt det hållet. Jocke är ledig så då kan man åka iväg någonstans iaf.

RSS 2.0