110330

Ny dag och nya tag.
Jag kämpar på med min jäkla smärta och känner mig så sjukt gnällig.
Igår fick jag kryckor och det får mig att känna mig ännu mer handikappad. Hur går man med kryckor och hund, hur bär man saker när man går med kryckor, hur får man med sig kryckorna på cykeln?
Jag vet att det bara är en vanesak men jag gillar det inte och önskar att jag slapp!
Jag kan absolut gå utan kryckor men rätt vad det är så får jag såna sjuka smärt-attacker och då kan jag inte röra mig en millimeter. Så kryckorna ska användas som avlastning.
Jag ska gå på akutunktur 2 ggr i veckan och hoppas att det ger resultat.

Färdig gnällt!:)

Imorgon fyller pappa år och det ska vi givetvis fira! Han är dock den svårtaste pesonen jag känner som man kan köpa saker till. Han har allt och om det är något han saknar så köper han det.

Nu är det inte heller så lång tid kvar tills jag ska bli storasyster. Det ska bli så spännande att få träffa den lilla knodden! Mitt barn kommer att vara lika gammal som sin moster, hur häftigt är inte det?!

110322

Idag går jag in i v 21 (v 22 enl mig själv).
Woho, det går sakta med säkert frammåt:)

110321

Dagen har gått i lugnets tecken. Jag har varit hemma idag med frossa och huvudvärk. Det har känts som om det ska bryta ut jordens förkylning men än har det inte hänt något. Skönt det iaf!

Snart ska årets första grillning ske. Kött (korv till den kräsna Mirabelle) och rotfrukter + rödbetor i ugnen med dragonsås, vitlöksås och sallad. Mumma!

110320

Går dagen var lång, tung och jobbig men samtidigt väldigt rolig! Det var XPO mässa i Trosa och vi var en av dom utställande. Det kom betydligt mer människor än vad jag tror att någon hade väntat sig. Tiden rusade iväg och rätt var det var så hade vi varit där i 10 timmar! Dock känns det i kroppen idag. Jag kan knappt gå och fötterna värker värre än efter en utekväll på krogen i högklackat.

Idag har vi tagit det lugnt. Jocke jobbar och Kevin är hos sin pappa. Jag och Belle har varit ute och traskat med hunden, varit och handlat och tog en snabblunch på stan. Snart ska vi hem till min mamma och fika.
Det blir säkert någon mer prommis ute hos dom i den fina naturen. Det är ju såå underbart nu när solen har hittat hit igen och graderna bara stiger och stiger. I like it! Bort med snön och fram med våren.

Nu har jag passerat halva graviditeten och veckorna rusar fram. Nu har vi skaffat bilbarnstol, vagn och lite kläder. Skönt att vi har kommit en bit på vägen. Nu saknas bara säng med alla tillbehör, skötbord (om vi nu hittar ett som är tillräckligt smalt), mer kläder och babysitter. Det är väl det man behöver så där i början.


En sån här vagn blev det. Crescent Classic -10.110310

Idag är en riktig skit dag! Allt går dåligt och jag har absolut inget tålamod. Det gör ont och har allmänt oflyt med det mesta.

Jag vet inte om det är alla hormoner som spökar runt i min kropp men allt känns så förbannat negativt och pissigt imellan varven. Oron om framtiden är stor. Tänk om vi har tagit oss vatten över huvudet? Lite väl sent på tänkt, jag vet.
Innerst inne så vet jag att allt kommer gå bra och vi längtar efter att få hålla bebis i famnen.
Det mesta kommer att lösa sig och egentligen så borde jag inte oroa mig.

Dumma huvud som skapar jobbiga tankar och dumma hormoner som spökar med min kropp.

110309

Igår fick barnen veta att dom ska få ett litet syskon.
Kevin rynkade på näsan och utbrast:"Det visste inte jag! Men mamma, då är ju du gravid!"
Kevin sa att han vill att det blir en lille bror som ska heta Anakin Skywalker eller Luke Skywalker och Mirabelle vill att det ska bli en lillasyster som ska heta Lilla sockertoppen.
Det blev många frågor från barnen sida men dom verkade nöjda och glada över nyheten.
Kevin tyckte att det var smidigt att han redan är storebror för då vet han hur han ska vara med bebis:)

Lite senare på kvällen efter middag och semelätning så frågade Mirabelle om hon fick känna på min mage. Givetvis fick hon det:)
"Hoho lilla bebis. Hallå, hör du mig? Hej hej bebis", ropade Mirabelle med örat tryckt mot magen:)
Även Kevin låg med huvudet tryckt mot magen för att se om han hörde något.


Gullungar!

110308

Idag har vi varit på ultraljud och kikat på vårat minsta hjärta! Bebisen såg ut att må bra och sprattlade runt där inne. Vips, så blev det verklighet att vi ska ha ett till barn!:)
Enl måtten så trodde barnmorskan att bebis skulle vara klar att komma ut runt den 8:e augusti. Vilket jag är lite smått skeptisk till. Enl sista mensen, ägglossning, graviditetstest, osv så borde månadsskiftet juli/augusti stämma bättre. Men men, det märks när bebis är redo att komma ut.

Vi fick även en gissning av barnmorskan på kön men hon var inte alls säker så vi tar det med en nypa salt. Vem som gömmer sig där inne märks när h*n kommer ut:)

Ikväll eller imorgon så ska vi berätta för barnen att dom ska få ett litet syskon. Det ska bli såå roligt att se deras reaktion!

110305

Idag har det varit full rulle här hemma. Dammsugning, skurat golven, dammtorkat, totalstädat barnens rum som såg ut som bombnedslag, bäddad rent, tvättat, skurat badrummen med klorin, duschat, badat barn, mm.

Nu är Jocke och Belle på badhuset och jag får lite egentid. Skönt och välbehövligt men väldigt tyst!

Snart kommer Jocke och Alexandra. Vi ska käka fetaost fyllda biffar med potatis och rotfrukter i ungen. Till blir det sallad och bea:)


Tills dom andra kommer så poppar jag musik och gör mig i ordning.

110304

Idag känns det mesta riktigt bra, ljust och lyckat. Det känns positivt och jag känner mig lättad.

Dessutom är det  fredag idag vilket innebär att det blir myskväll med familjen(+ ev Daniel och Sofia) ikväll och att det vankas lite sovmorgon imorgon. Kan det blir bättre?

Imorgon ska vi käka lite gott ihop med Jocke och Alexandra. Det är alltid lika trevligt!

Kevin - Min fining!


110303

Det är redan Mars! Det är nästan lite läskigt hur fort tiden går.

På måndag ska vi på UL (jag har hela tiden trott att det var på tisdag, virrig som jag är) och det ska bli så spännande. Det är väldigt nervöst och ju närmre vi kommer måndag desto mer nervös blir jag. Tänk om det är någonting som är fel, tänk om bebis inte mår bra, tänk om det är tomt där inne?Tänk när Mirabelle var så här liten!

RSS 2.0