julmarknad och lussebullsbak

Dagen började kl 9 idag. Huvudvärken sitter fortfarande i. Imorgon är det 4 veckor sen den satte igång. Konstant och jävligt irriterande. Efter några värktabletter och lite frukost så bar det av mot stan. Julmarkanden har varit i fullgång i Trosa idag och vi hade ett bord uppe utanför kontoret. När klockan var 15.00 och det var dags att gå hem så var jag totalt genomfrusen. Enda in i benmärgen. Hua, så kallt det var! Jag som dessutom har ont i halsen och är snorig hade hellre spenderat dagen i soffan framför en bra film.

När jag kom hem och hade fått upp värmen så var det bara att dra igång med degen till lussebullarna. Jag, min syster och Mirabelle bakade. Eller jag och Louise bakade och Mirabelle åt russin.
Resultatet blev väl runt 80 bullar.
Min mamma kom förbi med sin kille och fikade med oss och efter det så fick jag massage i ca 1,5 timmer. Oerhört skönt och välbehövligt.

Nu är det sängen som gället, men först 2 alvedon.

Adios

julklappstips

Jag har städat hela dagen. Sjukt tråkigt men ack så väl behövligt!
Nu när allt är klart så känns det underbart men när jag var mitt i själva städningen så kändes det som om det aldrig skulle ta slut.
Just när jag städar så ångrar jag alltid att vi inte köpte en liten lägenhet på max 80 kvm istället för våra hus på 140 kvm. Nåja, nu är det rent och jag ska sluta tjata om städning.

Jag ska hoppa in i duschen nu för att sedan bege mig till Kenzie. Det ska bli mysig att träffa henne. Det är tyvärr alldels för sällan som vi ses.

Imorgon ska vi stå på Trosa Julmarknad med jobbet och sälja bla. saker ifrån Frösö handtryck, Vinga of Sweden och danska Luksus. Kom gärna förbi och kika:)


Frösö handtrycks Krusidull, designad av Karin Mannerstål

Även denna designad av Karin.
Mönstret hittades i hennes pappas hus efter att han hade gått bort.

Denna sjukt fina kökdhandduk kommer också ifrån Frösö.

Smarrig choklad ifrån Luksus.

Ovan nämda går även att köpa i våran webshop.
www.julpresenter.se

Just, duschen var det ja!

På återseende

Fredags mys - all by my self

Jag prövar mina vingar och förflyttar min blogg hit ifrån metrobloggen.
Metrobloggen uppfyllde inte mina krav och efter att ha haft den i över ett år så har jag nu tröttnat.

Förövrigt så är allt lugnt, nästan lite tråkigt.
Som jag har längtat efter den här kvällen. Att bara få ligga på soffan och gosa ner mig framför en bra film. Dock blev det inte som jag trodde. Sambon drog till en kompis, Mirabelle sover sedan länge, Kevin är hos sin pappa och djuren sover. Kul, verkligen jätte kul!


Denna lilla herre är den sista kvar av kattvalparna. Han behöver ett hem.
Hans mamma är 50 % skogis och 50 % Main coon. Leveransklar till jul.

På återseende

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0