110824

Full rulle! Tiden räcker knappt till och nu är alla vardagliga saker igång.
Kevin har börjat i 1:an! Det är stort och nästan lite svårt att greppa.
Belle har börjat dagis igen och trivs som fisken i vattnet.
Jocke jobbar, inte på ett ställe utan numera två, så jag är rätt mycket ensam med kidsen.
Ossian, ja.. Han äter, skiter, sover, växer några centimeter och ökar i vikt.

Imorgon åker Mirabelle med Alexandra till Jämtland. Det komme kännas jätte konstigt att inte ha henne hemma på några dagar för hon har aldrig varit borta mer än en natt i taget. Nu blir det 4 dagar.

Även min syster fyller år imorgon, 18 år. Det ska vi fira genom att gå ut och äta!


110809

Oh lord vad jag är trött! Inatt blev det inte många timmar med sömn. Lilleman har visserligen varit snäll och bara ätit någon enstaka gång men jag har haft jätte svårt att sova, sen ringde klockan halv 7. Så tidigt har vi inte gått upp på flera veckor.
Mirabelle skulle nämligen börja på dagis idag efter en lång semester.
dock ringde fröknarna när jag kom hem och berättade att barn som bara går 15-tim/vecka när föräldern är föräldraledig inte får gå på lov. Suck, det hade jag totalt missat. Och dom också, ingen sa något när jag lämnade henne. Jag var ändå med i typ 20 min och pratade med personalen om ditten och datten. Men men, alla är väl lite trötta:) Så summa summarum, Belle får gå idag fram till halv 2 och sen får hon komma tillbaka om 2 veckor.

I morse log Ossian mot mig för första gången! När vi hade vaknat så låg vi och gosade en lite stund. Jag låg med ansiktet mot honom och han granskade mig länge, länge innan han fyrade av ett litet leende! Gissa om jag smälte!:)

110805

Livet rullar på och vi njuter för fullt av att vara 5.
Vissa stunder är jobbiga medans andra är underbara!
Dom 2 stora är tyvärr inne i en period då bråk är det mest spännande och roliga dom kan roa sig med.
Den lilla sover, äter och bajsar.

Jocke har börjat jobba igen, tack och lov så jobbar han skift vilket innebär att han är hemma rätt mycket ändå. Nästa vecka blir dock inte så rolig. Han jobbar mycket och jag är ensam med alla 3 kids. Hoppas att jag överlever!:)


RSS 2.0